Bel ons

Protocol tijdens de cursus i.v.m. het Covid-19 virus

We zijn blij dat we na de zomer weer van start kunnen!

Het MULLIGAN Concept is een “hands-on” concept. Cursisten leren tijdens deze cursus een breed scala aan manuele technieken. Die technieken worden tijdens de cursusdagen geoefend op elkaar. Om de cursus in deze Corona-tijd te kunnen laten doorgaan, zijn wij genoodzaakt diverse maatregelen in acht te nemen. Hierover worden de cursisten van te voren geïnformeerd per mail.

Wat betekent dit voor u als cursist?

1. De gezondheidscheck opgesteld door de overheid. Wanneer u op één van de onderdelen “ja” moet antwoorden, dan neemt u contact op met ons en kijken we of we u op een later tijdstip in kunnen schrijven.

2. U gebruikt een mondkapje tijdens de cursus. Bij voorkeur een medisch mondkapje zoals u wellicht ook in de praktijk gebruikt. 

3. Ruimte!  We hebben grote zalen geboekt zodat we anderhalve meter uit elkaar zitten tijdens de theorie en ook met het oefenen ver uit elkaar kunnen staan. U oefent altijd met dezelfde personen in een groepje van drie, zodat fysiek contact met anderen beperkt blijft.

4. Frisse lucht. Indien mogelijk staan deuren en ramen open en/of er is een goede verantwoorde ventilatie met buitenlucht. We gaan in de pauzes even naar buiten.

5. We letten op hygiëne, dus vaak handen wassen, zeker vooraf aan het oefenen. 

6. Al onze cursussen zijn onder voorbehoud. Mochten er, onverhoopt, vanuit de overheid maatregelen worden afgekondigd waardoor de cursussen geen doorgang meer kunnen vinden, dan krijgt u zo spoedig mogelijk bericht.

En dan tot slot : we hopen u natuurlijk weer snel te mogen begroeten tijdens één van onze cursussen of herhalingsdagen!

 

Vorige