Bel ons

Het MULLIGAN™ Student Event

Een succesvol MULLIGAN™ Student Event! 
Vrijdag 15 november 2019 organiseerden wij in Hotel Karel V in Utrecht (NL) het MULLIGAN™ Student Event. Dit Event hield in: een drie uur durende introductie in het MULLIGAN™ Concept, gedoceerd door MCTA docenten René Claassen en Peter van Dalen. Het event was volgeboekt! Studenten kwamen van de opleidingen Fontys, Avans, HAN, Hogeschool van Amsterdam, Thim van der Laan, Hogeschool van Rotterdam, Hanze Groningen en Saxion. Voor ons ook een leuke ontmoeting met de toekomstige generatie fysiotherapeuten/kinesiten. 

Het MULLIGAN™ Concept is één van de beste cursussen om meteen na afloop van een kinesitherapie/fysiotherapiestudie te gaan volgen. Het is een echt “hands-on” concept, waarmee je veel klachten aan het bewegingsapparaat kunt oplossen. Met deze introductie kregen studenten een globaal inzicht in de methode.

We zijn van plan volgende jaar, vrijdag 13 november 2020 wederom een MULLIGAN™ Student Event te organiseren voor de volgende lichting kinesitherapie/fysiotherapiestudenten. Studenten uit België zijn uiteraard ook welkom! Inschrijven kan via de .nl website.

Vorige