MULLIGAN™ Herhalingsdagen UPPER en LOWER Quadrant

De MULLIGAN™ Concept Herhalingsdagen zijn uitdrukkelijk alleen toegankelijk voor cursisten die A, B én C hebben gevolgd!

We hebben de herhalingsdagen opgedeeld in een UPPER en LOWER Quadrant. In het verleden was dit één dag, maar om alles nog eens door te nemen en daarbij tijd te hebben om te verdiepen, was een race tegen de klok. Vandaar de keus voor twee dagen.

De MULLIGAN Herhalingsdag UPPER Quadrant (bovenste extremiteiten, Cwk en Twk) en de MULLIGAN Herhalingsdag LOWER Quadrant (onderste extremiteiten, Lwk en SI/Pelvis regio).

Wij adviseren onze ABC cursisten  met regelmaat herhalingsdagen bij te wonen om hun kennis en kunde scherp te houden en ervaringen te kunnen uitwisselen. Ook voor de groep CMP’ers is het belangrijk regelmatig naar de herhalingsdagen te blijven komen.

Cursusdoel
Deze dagen staan in het teken van de actuele ontwikkelingen en clinical reasoning rondom het MULLIGAN™ Concept en het herhalen en “verfijnen” van de in de A,B en C-cursus geleerde technieken.

Locatie
De MULLIGAN herhalingsdag UPPER Quadrant gaat in januari 2023 plaatsvinden in Hotel Vught-‘s-Hertogenbosch in Nederland, hierbij worden de groepen BE en NL-Zuid samengevoegd.

 

Cursustijd
Aanvang om 10.45 tot 18.15 uur

Kosten voor per herhalingsdag
€ 255,-
 inclusief lunch, koffie/thee en (indien relevant) recente artikelen.
CMP-ers ontvangen 25% korting op deze cursus.

Accreditatiepunten voor:
Pro-Q-Kine

 

MULLIGAN Herhalingsdag UPPER Quadrant
Locatie: Hotel Vught-‘s-Hertogenbosch NL
Datum: dinsdag 31 januari 2023
Docent: René Claassen

Inschrijven

MULLIGAN Herhalingsdag LOWER Quadrant 
Locatie: Hotel Dennenhof (BE) of Hotel Vught-‘s-Hertogenbosch (NL)
Datum: nog niet bekend
Docent: René Claassen

Inschrijven