Bel ons

MULLIGAN™ Herhalingsdag

De jaarlijkse MULLIGAN™ Concept Herhalingsdag is uitdrukkelijk alleen toegankelijk voor cursisten die A, B én C hebben gevolgd! De volgende Herhalingsdag staat gepland: maandag 13 september 2021.

Wij adviseren onze ABC cursisten  met regelmaat herhalingsdagen bij te wonen om hun kennis en kunde scherp te houden en ervaringen te kunnen uitwisselen. Ook voor de groep CMP’ers is het belangrijk regelmatig naar de herhalingsdagen te blijven komen.

U kunt kiezen voor de MULLIGAN™ herhalingsdag met of zonder CMP theorie-examen. Mocht u geen CMP examen willen gaan doen, dan kiest u voor de herhalingsdag zonder het theorie examen, mocht u wel het CMP examen willen gaan afleggen, dan kiest u voor de herhalingsdag met CMP theorie examen.  U kunt dit theorie examen vooraf aan de herhalingsdag maken van 09.45 tot 10.45 uur. Aansluitend volgt u dan de Herhalingsdag. Wanneer u het theorie examen met goed gevolg heeft afgelegd krijgt u een uitnodiging voor het vervolg (MULLIGAN™ D-dag en het praktijkexamen). 

Cursusdoel
Deze dag zal in het teken staan van de actuele ontwikkelingen en clinical reasoning rondom het MULLIGAN™ Concept en het herhalen en “verfijnen” van de in de A,B en C-cursus geleerde technieken.

Download dagprogramma

Cursustijd
Aanvang om 10.45 tot 18.15 uur 

Kosten voor deze herhalingsdag
€ 245,-
 inclusief lunch, koffie/thee en (indien relevant) recente artikelen.
CMP-ers ontvangen 25% korting op deze cursus.
CMP theorie examen: € 25,–

Accreditatiepunten voor:
Pro-Q-Kine

 

MULLIGAN Herhalingsdag 
Locatie: Hotel Dennenhof BRASSCHAAT
Datum: Maandag 13 september 2021
Docent: René Claassen 

Inschrijven

MULLIGAN Herhalingsdag mét CMP theorie examen 
Locatie: Hotel Dennenhof BRASSCHAAT
Datum: Maandag 13 september 2021
Docent: René Claassen 

Inschrijven