Cursussen

MULLIGAN™ Opleidingen biedt de volgende cursussen voor gediplomeerde kinesisten aan (klik hiernaast voor meer informatie):

  • MULLIGAN™ Concept AB en C (3 blokken van 2 dagen)
  • MULLIGAN™ Herhalingsdagen UPPER en LOWER Quadrant
  • MULLIGAN™examentraining+ CMP examen
  • MULLIGAN™ Specials

Na het volgen van de MULLIGAN™ Concept cursus (ABC) bestaat er de mogelijkheid een facultatief examen af te leggen om de opgedane kennis in de praktijk en theorie te toetsen. Slagen voor het examen geeft toegang tot het CMP (Certified Mulligan Practitioner – MULLIGAN™ therapeut) register, zowel nationaal als internationaal.

De titel CMP en MULLIGAN™ therapeut zijn uitsluitend te gebruiken door diegenen die het CMP examen met goed gevolg hebben afgelegd. Vermelden op uw website dat u als deelnemer de cursus heeft gevolgd is uiteraard toegestaan.

De ABC cursus MULLIGAN™ Concept is geaccrediteerd voor het PRO-Q-Kine register: 48 punten.
Voor Nederlanders die deelnemen aan een cursus in Belgie kunnen punten bijgeschreven worden voor het register KNGF/CKR (Algemeen practicus, Manuele therapie of Sport): 50 punten.

Tijdens de cursussen is het maken van foto’s en filmen niet toegestaan.

Verder organiseren we eens per jaar in Nederland – Utrecht een MULLIGAN™ Student Event. Dit Event is een introductie in het MULLIGAN™ Concept en bedoeld voor 3e en 4e jaars studenten kinesitherapeut in Nederland én België.